Tarteletter med høns i asparges 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Mama4 Indsendt : Red : |
|
|
kog kyllingen til saften er klar.
Hæld vandet fra til sauce. Pil kødet fra kyllingebenene - vær opmærksom - Pil kødet i strimler (ikke for tynde) Smelt margarinen og tilsæt mel Lav en smørbolle tilsæt lidt mælk og lav en jævn masse. Tilsæt kyllingevandet til saucen har en nogenlunde tykkelse. (husk at piske godt) tilsæt aspargesvand og smag til med lidt salt og gerne lidt aromat. tilsæt kyllingen og aspargesen og rør forsigtigt rundt. Varm tarteletterne i ovnen og fyld dem op med "høns i Asparges" og server dem med lidt brød til. Bon Appétit! Tips: Mængden af krydderier er vejledende. |
|
Opskriften er vist 22650 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne