Sund risalamande - Fedtfattig og diabetes egnet
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ris, minimælk og flækkede vaniljestænger koges i en gryde ved svag varme under låg i 40-60 min. under hyppig omrøring. Vaniljestængerne tages op, og grøden afkøles helt.
Grøden smages til med sukker og Perfect Fit. Hakkede mandler tilsættes. HUSK DEN HELE MANDEL TIL MANDELGAVEN. Cremefine piskes stiv og blandes med kvark, pisk evt. igen, til du har en passende konsistens. Cremefine-blandingen vendes forsigtigt i grøden. Opbevares i køleskab indtil servering. Serveres med sukkerfri kirsebærsauce. Tips: Denne ret har både et lavt sukker indhold og et lavt fedtindhold. Perfect Fit sørger for, at der er fibre i retten og bør derfor ikke udskiftes med med andet sødemiddel. |
|
Opskriften er vist 31770 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (131 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen K - 2021-12-15 17:47:47 Lækker opskrift. Konen bemærkede slet ikke der var mindre fedt i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne