Fyldt kalvebryst
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : |
|
|
Pil og hak løget. Rør det hakkede kød til fars med løg, æg og piskefløde. Knus de rosa peberkorn og skær peberfrugten i tern. Kom det i farsen sammen med persille, salt og peber. Skær en dyb lomme i kalvebrystet. Drys kødet med lidt salt og peber. Fyld lommen med farsen. Luk åbningen med kødnåle. Brun kødet i smørret i en gryde. Hæld vand og vermouth ved. Lad kødet småstege et par timer, til det er mørt. Tag kødet op og dæk. Pres tomaterne fri for kerner og skær dem i strimler. Kom tomaterne ned i gryden til skyen. Rør fløde og maizenamel sammen og pisk det i saucen. Kog det igennem og smag til med tomatkoncentrat, salt og peber. Server kartofler og grøntsager.
|
|
Opskriften er vist 11623 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne