Medister med kartofler og rødvin
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : anton Indsendt : Red : |
|
|
RØDVINSSAUCE:
Put rødvinen i en gryde og bring den i kog. Lad den koge, til den er reduceret til ca. 1/3 af den oprindelige mængde. Dette fremhæver rødvinssmagen i saucen, samt fjerner alkoholen, da den fordamper. Tilføj fløden og rør bland det grundigt. Fra dette punkt og resten af opskriften af må saucen ikke bulderkoge. Rødvinen og fløden giver tilsammen saucen dens karakteristiske rødlilla farve. Tilføj herefter geléen og rør rundt under svag varme, indtil geléen er blandet fuldstændigt med saucen. Geléen giver saucen en kraftig, sød smag. Smag til med salt. Saltsmagen lægger en dæmper på den søde smag og de giver tilsammen en formidabel smagsoplevelse. Jævn saucen til den har en passende konsistens. Velbekomme! KARTOFLER: skræl kartoflerne og sker dem ud i både. Læg dem på en plade og put olie ovenpå dem. læg dem så i ovnen i 20-25 min. MÆDISTER: Ta en kaserole og put olie på og steg den så på paanden |
|
Opskriften er vist 8948 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anton - 2008-11-19 15:33:41 super duper lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne