Julecookies med appelsin - Diabetes
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
De syltede appelsinskaller hakkes groft.
Skallen af appelsinen rives fint. Appelsinen halveres og presses. Alle de tørre ingredienser blandes sammen. Dejen samles med fedtstof, æg og appelsinsaft. Dejen sættes på en bageplade beklædt med bagepapir i 40 hasselnøddestore toppe. Der skal være god afstand mellem kagerne, da de flyder ud under bagning, når de bages. Småkagerne bages på midterste ovnrille ved 180° C i ca. 12 min. De afkøles på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 7679 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne