Skindstegt helleflynder
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Risene sauteres let i en smule olie sammen med finthakket løg og hvidløg. Hønsebouillonen tilsættes langsomt i takt med, at risene kan opsuge væden. Den koges ved sagte varme. Risene skal have, til de er møre, men må ikke være lige så møre som grødris. Smørret tilsættes sammen med parmesan, og risottoen skal dryppe med lidt trøffelolie. Den skal være våd, men ikke flydende.
Hellefisken soigneres og deles i fire stykker. Disse duppes tørre og steges i lidt olie på skindsiden, indtil den er sprød og gylden. Fisken vendes og steges få minutter på den anden side. Fisken anrettes på risottoen, og der garneres med de to slags pesto. Der kan serveres lækkert brød eller smør-dampede grønsager til. |
|
Opskriften er vist 22622 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne