Skindstegt helleflynder

Skindstegt helleflynder , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skindstegt helleflynder , billede 4 Skindstegt helleflynder , billede 1 Skindstegt helleflynder , billede 2 Skindstegt helleflynder , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet med skind
 
240 g.risottoris
9 dl.hønsebouillon
1 løg
2 fedhvidløg
50 g.smør
1 dl.revet parmesan
 
 Pesto lavet på soltørrede tomater
 
 Pesto lavet på basilikum og parmesan
 
Opskrift:
Risene sauteres let i en smule olie sammen med finthakket løg og hvidløg. Hønsebouillonen tilsættes langsomt i takt med, at risene kan opsuge væden. Den koges ved sagte varme. Risene skal have, til de er møre, men må ikke være lige så møre som grødris. Smørret tilsættes sammen med parmesan, og risottoen skal dryppe med lidt trøffelolie. Den skal være våd, men ikke flydende.

Hellefisken soigneres og deles i fire stykker. Disse duppes tørre og steges i lidt olie på skindsiden, indtil den er sprød og gylden. Fisken vendes og steges få minutter på den anden side.

Fisken anrettes på risottoen, og der garneres med de to slags pesto.

Der kan serveres lækkert brød eller smør-dampede grønsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 22622 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu