Franske Baguettes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : FrkFornuftig Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser skal være kolde når du starter.
Bland vand og mel i en skål og ælt virkeligt grundigt indtil du har en elastisk dej som lige akkurat klæber lidt til hænderne. Det er ikke sikkert du skal bruge al melet. Tryk dejen flad og smuldr gæren over dejen. Ælt gæren ind i dejen. Tryk dejen flad igen og drys salt på, ælt igen. Stil dejen til hævning et køligt sted i 5-6 timer. Den skal hæve til mindst dobbelt størrelse. Skrab dejen ud af skålen efter end hævning. Den må IKKE æltes igen. Form forsigtigt 3 flutes som er lige så lange som bagepladen og lad dem efterhæve her i 30 min. Varm ovnen op til 300 grader. Drys flutene med mel og sæt 3 ridser i hvert flute med en skarp kniv. Kast en øseske med kogende vand ind i ovnen og luk så der dannes damp. Bag flutene i 8 min ved 300 grader, skru derefter ned til 200 og bag færdig i 22 min. så de ialt bages i 30 min. |
|
Opskriften er vist 14430 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne