Mørbrad a'la Inge
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Det ene løg rives og kød skæres i så små tern på størrelse med en lillefinger negl.
Begge svitses i en gryde. Tilsæt nu karry, paprika, HP sauce, ketchup og fløde. Lad det hele små simre i ca 15 min. I mellemtiden, koges risene, så alt er færdig på samme tid. Når retten i gryden er færdig og risene kogte hældes begge dele i hver sin skål. Æg, rødbeder, løg og kapers hældes i små skåle hver for sig. Retten er nu klar til servering. Tips: Hvis man hellere vil have oksekød kan man med fordel anvende venøsteak i stedet for mørbrad. De er meget tynde og derfor nemmere at skære i så små stykker |
|
Opskriften er vist 11705 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne