Mørbrad a'la Inge

Mørbrad a'la Inge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.mørbrad
1 stort løg
 
0.5 tsk.karry
1 tsk.paprika
4 spsk.ketshup
1 spsk.HP sauce
6-7 dl.Madlavningsfløde 18 %
 
3 dl.ris
5 dl.vand
750-800 g.pommes frites
 
6 hårdkogte æg i små tern
400 g.rødbeder i små tern
1 stort revet løg
3-4 spsk.kapers
 
Opskrift:
Det ene løg rives og kød skæres i så små tern på størrelse med en lillefinger negl.

Begge svitses i en gryde. Tilsæt nu karry, paprika, HP sauce, ketchup og fløde.
Lad det hele små simre i ca 15 min.

I mellemtiden, koges risene, så alt er færdig på samme tid.

Når retten i gryden er færdig og risene kogte hældes begge dele i hver sin skål.

Æg, rødbeder, løg og kapers hældes i små skåle hver for sig.

Retten er nu klar til servering.

Tips:

Hvis man hellere vil have oksekød kan man med fordel anvende venøsteak i stedet for mørbrad. De er meget tynde og derfor nemmere at skære i så små stykker





karakterer:
Opskriften er vist 11705 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu