Fricassé af kalvebryst og vintergrøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kog suppen igennem med creme fraiche til en passende konsistens. Varm kød og grøntsager op i suppen. Smag til med salt, peber, kapers og peberrod og evt. persille.
Denne ret kan serveres dagen efter Suppe på kalvebryst.
|
|
Opskriften er vist 18775 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Kamp - 2008-11-01 18:38:34 Kalvebrystet skæres i mundrette stykker - ligeledes grøntsagerne. Den kan også laves med hvid opbagning. Kapers og/eller peberrod er valgfrit, hvis man synes smagen er for svag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne