Fricassé af kalvebryst og vintergrøntsager

Fricassé af kalvebryst og vintergrøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kogt kalvebryst
600 g.grøntsager kogt i suppen
6 dl.kraftig suppe
2-3 dl.cremefraiche 38%
 kapers
 peberrod
 evt. persille, bredbladet, hakket
 
Opskrift:
Kog suppen igennem med creme fraiche til en passende konsistens. Varm kød og grøntsager op i suppen. Smag til med salt, peber, kapers og peberrod og evt. persille. Denne ret kan serveres dagen efter Suppe på kalvebryst.





karakterer:
Opskriften er vist 18775 gange,
og udskrevet 331 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-01 18:38:34
Kalvebrystet skæres i mundrette stykker - ligeledes grøntsagerne. Den kan også laves med hvid opbagning. Kapers og/eller peberrod er valgfrit, hvis man synes smagen er for svag.