Maizenagrød
Hovedingrediens : Mel - Maizenamel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melet udrøres med de 2 dl. mælk til en jævning.
Resten af mælken bringes i kog. Jævningen kommes i under piskning. Den koges i 2 minutter. Smag til med sukker. Grøden kan serveres med sukker, kanel og frugtmos. |
|
Opskriften er vist 158447 gange,
og udskrevet 1921 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2020-07-11 08:59:28 Jeg rører æggeblomme med sukker og tilsætter det. Hviden bliver pisket helt stiv og tilsættes til sidst Lilian - 2020-03-18 14:22:10 Som barn elskede jeg at røre æggeblomme med sukker (æggesnaps) til sukkeret var rørt ud i grøden 😊👍 kamilla - 2019-10-23 11:18:26 kan maizenagrød laves med lactosefri mælk? Sys ikke det vil lykkes. Men måske det bare er mig? Lissi - 2017-12-13 19:11:15 Ak ak hvorfor tager det over en halv time at lave det, har fulgt opskriften Jette - 2014-10-25 18:54:33 Smager dejligt, ungerne kan godt lide det som nem hyggeret. Det tager virkelig kun et øjeblik at lave. anonym - 2011-02-14 12:16:27 Jeg bruger altid minimælk, men prøv at røre et helt æg i de 2 dl. der bruges til jævning, det smager rigtigt godt. anonym - 2010-02-09 19:50:13 Jeg laver den altid på minimælk vips - 2010-02-06 23:12:39 Det går an at lave grøden med skummet/letmelk. Da blir der ikke så mange kalorier i, men smagen blir også der efter - altså ikke så fyldig og god. Men det koster ikke noget at prøve. Majbritt - 2010-02-01 08:00:17 Der er meget fedt i. Kan dette laves med en minimælk? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne