Maizenagrød

Maizenagrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Mel - Maizenamel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Maizenagrød, billede 4 Maizenagrød, billede 1 Maizenagrød, billede 2 Maizenagrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
55 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Melet udrøres med de 2 dl. mælk til en jævning.

Resten af mælken bringes i kog.
Jævningen kommes i under piskning. Den koges i 2 minutter.

Smag til med sukker.

Grøden kan serveres med sukker, kanel og frugtmos.





karakterer:
Opskriften er vist 158447 gange,
og udskrevet 1921 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3135 (746 kcal)
KJ pr. Pers. 783 (186 kcal)
Vægt ialt 867 gram
Vægt pr. Pers. 216 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-11 08:59:28
Jeg rører æggeblomme med sukker og tilsætter det. Hviden bliver pisket helt stiv og tilsættes til sidst

  -   2020-03-18 14:22:10
Som barn elskede jeg at røre æggeblomme med sukker (æggesnaps) til sukkeret var rørt ud i grøden 😊👍

  -   2019-10-23 11:18:26
kan maizenagrød laves med lactosefri mælk? Sys ikke det vil lykkes. Men måske det bare er mig?

  -   2017-12-13 19:11:15
Ak ak hvorfor tager det over en halv time at lave det, har fulgt opskriften

  -   2014-10-25 18:54:33
Smager dejligt, ungerne kan godt lide det som nem hyggeret. Det tager virkelig kun et øjeblik at lave.

  -   2011-02-14 12:16:27
Jeg bruger altid minimælk, men prøv at røre et helt æg i de 2 dl. der bruges til jævning, det smager rigtigt godt.

  -   2010-02-09 19:50:13
Jeg laver den altid på minimælk

  -   2010-02-06 23:12:39
Det går an at lave grøden med skummet/letmelk. Da blir der ikke så mange kalorier i, men smagen blir også der efter - altså ikke så fyldig og god. Men det koster ikke noget at prøve.

  -   2010-02-01 08:00:17
Der er meget fedt i. Kan dette laves med en minimælk?