Hjerter i vildtsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt af : olsa Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl hjerterne og fjern årestammerne.
Skær bacon og hjerter i strimler. Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Brun først bacon, og tag dette op. Dernæst hjerter. Læg bacon tilbage i gryden og tilsæt vand, salt og peber. Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. 1½ time. Smag til med ribsgelé og Danablu og tilsæt evt. kulør, kan jævnes. Serveres med kartoffelmos. Tips: Ristede svampe ville passe godt hertil. |
|
Opskriften er vist 30208 gange,
og udskrevet 713 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-04-15 09:37:38 Skal vandet blive i retten sammen med fløden Hedevig - 2019-04-02 13:39:41 Kan man bruge kalvehjerte også Marianne i Nice,Frankrig - 2010-12-29 09:10:06 Putter lidt løg eller skalotteløg i, da det giver en god smag anonym - 2010-01-09 20:49:12 Esther - 2010-01-09 Ja, det smager virkelig godt. Jeg havde ikke blåskimmelost i, men lod retten koge med ribssaften i og det blev virkelig lækkert. Vores datter kan normalt ikke lide hjerter, men hun synes også at det smagter lækkert. Nani - 2008-11-18 10:19:13 Ummm det smager himmelsk :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne