Dessert chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Line Indsendt : |
|
|
1 helt æg og 4 æggeblommer røres med sukker. Smør smeltes og heri blandes chokoladen. Skal ikke afkøles, men røres i æg/sukker blandingen sammen med de kværnede mandler.
De 4 æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i. Bages i en stor springform ved 165 grader i ca. 1 time. Opbevares evt. 1-2 dage i køleskab før servering. Tips: Serveres med frisk frugt og is. |
|
Opskriften er vist 27279 gange,
og udskrevet 1086 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-11 15:26:16 Konsistensen er mere som en chokoladedessert end en klassisk chokoladekage. Tæt og klistret og ikke tør som en chokoladekage ellers nemt kan blive og passer derfor perfekt til en god is. mette - 2012-12-26 11:00:42 Hvordan bliver konsistensen? Jeg søger mere end chokoladedessert (tæt og blød) end en egentlig kage (med struktur), og det skal heller ikke være mousse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne