Mørbradbøf med sennep-estragon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Kate Indsendt : Red : |
|
|
skær mørbraden i bøffer. Bland den stærke og franske sennep og smør bøfferne med det, drys dem derefter med estragon og steg dem i smørret. De må ikke være for tørstegte, så de er færdige nå de er svampede, mår man trykker på dem med en finger. Kog derefter panden af med fløde, lad den står og småsnurre lidt til sovsen bliver lidt tyk (efter eget ønske).
Tips: Serveres med råstegte kartofler og div. grønsager. Er man til det kan man altid lave bønner med bacon om i ovnen og servere dem til. |
|
Opskriften er vist 8045 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne