Kates Mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Kate Indsendt : Red : |
|
|
skær mørbraden i små stk. og brun det i smør med rød karry og lidt hvidløg, brun champignon i skiver og kog panden af med lidt vand. Hæld det i en gryde sammen med fløde og de flåede tomater og blænd det sammen, derefer kommer kødet og champignon i, det hele skal stå og småsnurre i ca. ½-1 time til kødet er mørt, kom coktail pølserne i til sidst og varm dem med i retten de sidste 10 min., og smag derefter til med rød karry, salt, peber.
Tips: Retten kan serveres men Ris, Kartofler el. Kartoflelmos. Grundsovsen kan også bruges til koteletter i fad, hvor men kan suplerer med små løg, ærter og bacon. |
|
Opskriften er vist 36837 gange,
og udskrevet 992 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2020-10-12 10:46:01 Virkelig lækker opskrift. Den røde karry giver en virkelig lækker smag. john og mariann - 2010-08-24 20:53:36 vi synes denne ret er alletiders |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne