Farseret kalvebryst
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Rør det hakkede kød med rasp, æg og fløde. Krydr med salt og peber, evt. hvidløg, persille og timian. Bred brystet ud, krydr det med salt og peber, fordel fyldet og rul brystet sammen om fyldet. Snør med bomuldsgarn eller luk med kødnåle. Brun brystet påalle sider i gyldent fedtstof i stegegryden. Læg det brunede kød i en bradepande, tilsæt bouillon og hvidvin og kom en krydderurtebuket af persille, timian og laurbærblad ved.
Dæk med folie og steg kødet i ovnen ved 175 grader ca. 2½ time.
Si stegesuppen ned i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og jævn sovsen let. Farv den eventuelt med kulør.
Skær kødet i skiver og servér det med sovsen, ovnbagte kartofler og pureret selleri.
|
|
Opskriften er vist 12947 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne