Farserede porer 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : pjuske Indsendt : Red : |
|
|
rør æg mel løg salt og peber sammen og lad det hvile en time i køleskabet.
kog porerne knap møre og lad dem dryppe af. Væden gemmes til sovs. Tag et stk sølvpapir og hæld rasp på kom en pæn skefuld fars på raspen og brug en våd paletknid og smør farsen ud. farsen lukkes sammen om poren og er klar til stegning. Lav en opbagt sovs og brug noget af porervandet til sidst kommes mælk eller fløde i. kan spises med stuvede porer eller ris. |
|
Opskriften er vist 10896 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2008-11-15 00:31:51 Jeg glemte at skrive at der selvfølgelig skal lidt vand i farsen, indtil den har den rette konsistens |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne