Kylling med kaschew nød

Kylling med kaschew nød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jeanettthybo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kylling bryst
4 gulerødder
3 forrårsløg
2 porre
1 bk.sukkerærter
1 rød peber
5 dl.Kokosmælk
2-3 cm.ingefær
 tørred chili
 salt
 peber
 sojasauce
 
 kaschew nødder til servering
 
Opskrift:
skær gulerødder, peberfrugt i fine stave ca. 3 cm lange. forårsløg skæres på skrå i 2 cm lange stygger (bevar så meget af det grønne som muligt). porre skæres i grove skiver. sukkerærter skæres på skrå over på midten. riv ingefæren over gulerødderne.

skær kyllingen i små stykker efter smag og steg det i en stor pande/wok. når det er gennemstegt lader man det hvile på en tallerken til senere.

gulerødder, ingefær, svitses let og der tilsættes lidt vand så grønsagerne ikke brander på. når de er halvt gennemstegt tilsættes rasten og der steges til grønsagerne er færdige. smag til med sojasauce. (det er bedst hvis der stadig er lidt bid i gulerødder, ærter) kylling tilsættes og kokosmælk hældes over. chili, salt og peber smages til og det hele får et opkog.

server med ris eller stegte nudler.
cashewnødderne hældes over hver tallerken efter servering.

Tips:

det smager rigtig godt også dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 5401 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu