Kylling med kaschew nød
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : jeanettthybo Indsendt : Red : |
|
|
skær gulerødder, peberfrugt i fine stave ca. 3 cm lange. forårsløg skæres på skrå i 2 cm lange stygger (bevar så meget af det grønne som muligt). porre skæres i grove skiver. sukkerærter skæres på skrå over på midten. riv ingefæren over gulerødderne.
skær kyllingen i små stykker efter smag og steg det i en stor pande/wok. når det er gennemstegt lader man det hvile på en tallerken til senere. gulerødder, ingefær, svitses let og der tilsættes lidt vand så grønsagerne ikke brander på. når de er halvt gennemstegt tilsættes rasten og der steges til grønsagerne er færdige. smag til med sojasauce. (det er bedst hvis der stadig er lidt bid i gulerødder, ærter) kylling tilsættes og kokosmælk hældes over. chili, salt og peber smages til og det hele får et opkog. server med ris eller stegte nudler. cashewnødderne hældes over hver tallerken efter servering. Tips: det smager rigtig godt også dagen efter. |
|
Opskriften er vist 5404 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne