Fars asparges med bacon og æg

Fars asparges med bacon og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michael

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 bdt.friske asparges
2 pk.bacon
4 æg Hårdkogt hakket
 Persille
 Smør
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 225g.
Sæt en gryde over med vand til at koge æggene i. (kogetid ca. 10 min)og tag dem op når tiden er gået.

Sæt en anden gryde over med let saltet vand. Når vandet koger tilsættes Aspargesene og lad dem simre i ca 2 min.

Rul dem derefter ind i baconen og læg dem i et ildfast fad. Kom en lille klat smør på hver af. Det ildfastefad sættes nu i ovnen på midterste rille.

Fadet tages ud når smørret er smeltet og baconen er gylden. Herefter kommes det hakket æg oven på og der pyntet med persille.

Tips:

Man kan også bruge Jomfru oliven olie i stedet for smør.





karakterer:
Opskriften er vist 11512 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu