Fars asparges med bacon og æg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt af : Michael Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 225g.
Sæt en gryde over med vand til at koge æggene i. (kogetid ca. 10 min)og tag dem op når tiden er gået. Sæt en anden gryde over med let saltet vand. Når vandet koger tilsættes Aspargesene og lad dem simre i ca 2 min. Rul dem derefter ind i baconen og læg dem i et ildfast fad. Kom en lille klat smør på hver af. Det ildfastefad sættes nu i ovnen på midterste rille. Fadet tages ud når smørret er smeltet og baconen er gylden. Herefter kommes det hakket æg oven på og der pyntet med persille. Tips: Man kan også bruge Jomfru oliven olie i stedet for smør. |
|
Opskriften er vist 11534 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne