Stracotto al Chianti Classico (kalvefilet i rødvin)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Læg løg, chilipeber og gulerod i blød i rødvinen i en dyb gryde. Snit pinjekerner, rosiner,hvidløg og persille groft. Skær en lomme hele vejen ned gennem kødet. Læg pinjeblandingen i lommen, snør den sammen med tråd og brun kødet på alle sider. Læg kødet i gryden med rødvin og løgblanding og hæld resten af pinjeblanden ved. Fyld op med bouillon, så kødet er netop dækket. Tilsætsirup. Lad retten stå og småkoge i mindst 2 1/4 time eller indtil kødet er mørt. Hæld af og til mere bouillon ved, så kødet er dækket eller sørg for at vende kødet hvert kvarter. Fjern tråden, skær kødet i tynde skiver og sørg for, at det holder sig varmt. Kog saucen ind og hæld den over kødet ved serveringen. Vær sikker på, at der følger pinjekerner og rosiner med. Til denne herlige ret er det bedst med noget enkelt til, såsom f.eks. pasta med smør eller friske sprøde grøntsager.
|
|
Opskriften er vist 15865 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ib - 2017-05-22 14:21:30 Hovsa, hvor kom guleroden fra? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne