Palt
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Skræl og riv kartofler. Arbejde sammen med salt og mel til en løs dej. Form dejen til kugler med hænderne. Dyp hænder i koldt vand for at gøre det lettere.
Skær svinekødet i små tern. Lav en fordybning i hver kugle og læg i 1 spiseskefuld af kød i hver, fold over dejen og glat kuglerne. Læg kuglerne i kogende saltet vand, og lad dem simre i ca. 1 time. Serveres paltene med tyttebær syltetøj og smør. |
|
Opskriften er vist 15769 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne