Torsk med kokos og karry

Torsk med kokos og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ukendt

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.torsk - gerne rygstykker
5 dl.koksmælk
 saften af 2 citroner
2 store løg
4 tomater eller 1 ds hakkede
2 spsk.tomatpure
75 g.revet ingefær
1 chili
4-5 fedhvidløg
1-1.5 spsk.Karry
1 dl.jordnøddeolie (eller rapseolie)
1 bdt.koriander (kan undlades)
 
Opskrift:
Skær fisken i stykker på ca. 5x5 cm. Hak løg og tomater.
Skær chili og ingefær fint
Knus hvidløget
Sauter løg, ingefær, hvidløg og chili i olien
Tilsæt Karry og tomatpure, sauter lidt.
Tilsæt citronsaft og tomat og kog det ind.
Hæld kokosmælk over og kog godt igennem.
Smag til med salt og peber.
Læg fiskestykkerne og lad retten simre til fisken er mør, ca. 3 minutter.
Vend evt. korianderne i.

Tips:

Serveres med ris og evt. tomatsalsa eller anden salat/grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 14428 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu