Torsk med kokos og karry
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : ukendt Indsendt : |
|
|
Skær fisken i stykker på ca. 5x5 cm. Hak løg og tomater.
Skær chili og ingefær fint Knus hvidløget Sauter løg, ingefær, hvidløg og chili i olien Tilsæt Karry og tomatpure, sauter lidt. Tilsæt citronsaft og tomat og kog det ind. Hæld kokosmælk over og kog godt igennem. Smag til med salt og peber. Læg fiskestykkerne og lad retten simre til fisken er mør, ca. 3 minutter. Vend evt. korianderne i. Tips: Serveres med ris og evt. tomatsalsa eller anden salat/grøntsager. |
|
Opskriften er vist 14428 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne