Vinds Pebernødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Vind Indsendt : Red : |
|
|
Bland kanel, natron og kardemommen med melet og sukkeren. Ældes eller piskes sammen.
Tilæt derefter æggene og pisk eller æld dem sammen med melet. (Vis det ønskes kan der smeltes noget sukker på en pande, til det er flydende, hvorefter det tilsættes dejen. Dette giver nogle karamel stykker inde i pebernødderne.) Til sidst tilsætter du mælken, og ælter. Så ruller du pebeernødde-dejen til en pølse på ca. 3 cm i diameteren, og skærre derefter pølsen i små stykker som er ca. 2 cm lange. Fordel dem derefter på en bradepande med bagepapir, og bag dem ved 150 grader til pebernødderne er gyldne. Tages derefter ud af ovnen og lægges i en skål eller på et fad direkte bagefter for at undgå at blødgøre dem. Pebernødderne er herefter klar til spisning. Tips: 1 portion giver ca. 350 stk. |
|
Opskriften er vist 5574 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2009-12-18 11:49:06 mangler der mon fedtstof? mette - 2009-12-13 19:38:37 Heej. Jeg kan ikke forstå hvorfor der ikke skal mere væske i til SÅ meget mel. Jeg har prøvet og lave dem men dejen smulrede og var ikke til og bruge så det meste har jeg smidt ud. :( Vind - 2008-11-13 15:51:17 OBS bed mel skal der stå 1,8 kg og ved mælk 3,5..! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne