Firespecier fra Farmor
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : omnolog Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De smuttede mandler hakkes.
De fire første ingredienser smuldres godt sammen og samles tilsidst med ægget. Rulles til 4 pølser med en diameter på 5 cm. Pølserne lægges i køleskab til de er hårde. Læg dem eventuelt i fryseren, hvis du løbende vil bage dem. Pølsen skæres i tynde skiver. Skiverne bages i 6-10 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. De er færdige, når de begynder at blive lysebrune. Det er en småkage der let får for meget varme, så det en god ide at holde øje med dem. Tips: 1 portion giver ca. 220 stk. |
|
Opskriften er vist 14346 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne