Sorte gryde
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i små koteletter, der bankes let med en knyttet hånd. De brunes i smør på begge sider og lægges i jerngryde eller ildfast fad. Hakket løg ristes. Gryden tages fra varmen. Paprika og persille tilsættes og svitses igennem et par minutter. Champignoner tilsættes og ristes, til de falder sammen. Flåede, delte og udkernede tomater røres i. Skyen koges ind, til sidst med fløde, smages til og hældes over koteletterne. Fad eller gryde dækkes med låg og stilles i forvarmet ovn 1/2 time ved 175°.
Tilbehør: Pommes frites og tomatsalat |
|
Opskriften er vist 26864 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne