Chokoladekage 26
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og bland med mælk. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen hældes i en smurt form og bages ca. 25 min. ved 225 grader. Når kagen er afkølet prikkes der mange huller i med en gaffel, hvorefter den overhældes med glasur. På den måde løber glasurmassen også ned i kagen, hvilket gør den ekstra lækker!
|
|
Opskriften er vist 4847 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2009-01-22 15:13:28 Bagte denne chokoladekage. Jeg oplevede at den smulrede alt for meget og den smagte ikke nok af chokolade. Derfor anbefales den ikke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne