Chokoladekage 26

Chokoladekage 26, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.hvedemel
2 æg
200 g.sukker
3 tsk.vaniljesukker
2 spsk.mørk kakaopulver
3 tsk.bagepulver
150 g.smeltet smør
1.5 dl.mælk
 saft og reven skal af 1 økologisk appelsin
 
 Glasur:
200 g.flormelis
4 spsk.smeltet smør
4 spsk.nylavet kaffe
2 spsk.mørk kakaopulver
 evt.lidt appelsinsaft
 
Opskrift:
Smelt smørret og bland med mælk. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen hældes i en smurt form og bages ca. 25 min. ved 225 grader. Når kagen er afkølet prikkes der mange huller i med en gaffel, hvorefter den overhældes med glasur. På den måde løber glasurmassen også ned i kagen, hvilket gør den ekstra lækker!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 4847 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-22 15:13:28
Bagte denne chokoladekage. Jeg oplevede at den smulrede alt for meget og den smagte ikke nok af chokolade. Derfor anbefales den ikke.