Skinkegifler
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Anja Indsendt : |
|
|
Udrør gæren med lunkent vand. tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er glat og smidig. Dejen deles i 2 boller, der rulles ud og deles i hver 8 trekanter.
Fyldet røres sammen og 1 teskefuld kommes på hver trekant, der rulles sammen til en giffel og lægges på en bageplade m. bagepapir. Giflerne hæver i 30 minutter hvorefter de pensles med sammenpisket æg. Husk at trykke snippen på giflen godt fast. Bages i varm ovn ved 225 grader i 8- 10 min. Tips: Smager bedst lune. Er supergode som tilbehør til ostebordet, frokostbuffet'en eller bare som snack. |
|
Opskriften er vist 10324 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Hattenål - 2021-05-28 08:40:36 Jeg bager giflerne igen og igen, de er blevet et kæmpe hit i familien og hos vennerne. De er gode som en hurtig snack og på skovtur er de helt fantastiske Hanne - 2019-06-09 10:33:14 Et hit til skovturen, udflugten, madpakken, snack osv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne