Skovhuggerens livret
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær flæskekødet i skiver og skær skiverne i tern på 4-5 cm. Brun kødet i lidt fedtstof i en gryde, evt. ad et par gange. tages op.
Skær de rensede porrer i 2-5 cm stykker. Lad nu porrerstykkerne svitse nogle minutter. Kom flæskestykkerne tilbage i gryden og tilsæt derefter krydderier og vand. Lad retten koge under låg i 45 min. Tilsæt mælk eller fløde og evt. kulør. Gryden kan jævnes med en meljævning, lad den koge igennem i et par minutter, smag til. Serveres med kartoffelmos og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 25883 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne