Choko - karamelkugler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
1. Kom sukker, piskefløde, honning og sirup i en lille gryde.
2. Lad massen småkoge indtil 120 grader. Rør undervejs, så massen ikke brænder på. 3. Hæld massen op i en form foret med bagepapir, når den er 120 grader varm. Dæk den til og stil den i kæleskabet i ca. 2 timer. 4. Smelt chokoladen over et vandbad: stil en skål i en gryde med vand. Læg den ønskede mængde chokolade i skålen, og varm langsomt vandet op, indtil chokoladen er smeltet. 5. Tag massen ud af kæleskabet, skær den ud i små tern og tril dem til kugler. 6. Stik en spids stegegaffel eller pind ind kuglen og dyp den i chokoladen. 7. Stil kuglerne på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne. Tips: Det kan være lidt besværligt at holde kuglerne runde, da karamel massen er meget blød. Tril et par kugler ad gangen og stil dem i fryseren på en lille plade beklædt med bagepapir. Tag først kuglerne ud lige inden de skal overtrækkes med chokolade. Overtræk kun et par stykker ad gangen. |
|
Opskriften er vist 8117 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne