Dobbelt chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 150 grader. To lave runde kageforme (20 cm) pensles med smeltet smør eller olie.
Læg bagepapir i formens bund. Smør smeltes i en gryde. Tilsæt chokolade, sukker og varmt vand og pisk det glat. Afkøles en smule og hældes i en stor skål. Tilsæt sigtet mel, bagepulver og kakao. Piskes til dejen er glat og uden klumper; derefter piskes æggene i. Hæld dejen i formene og bag dem i 45 min, eller til de er faste. Afkøles i formene. læg de to kager sammen med chokoladesmørcreme. Drysses med sigtet kakao og flormelis. (kan opbevares i tætsluttende dåse i op til 1 uge). Tips: Forberedelsestid: 20 min. Bagetid: 50 min. Til 1 rund kage |
|
Opskriften er vist 15568 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Lena Fink Rasmussen - 2023-01-20 16:54:58 Nu skal jeg til at bage den - hvis man dobler dejen op og bager den i en store bradepande - er det så samme bagetid? Rebecca - 2012-07-13 20:31:58 Den er bare mums! smager fantastisk! Dette er blevet min favorit chokoladekage. :D Kan helt klart anbefales! :D anonym - 2012-07-13 20:25:09 Mums! Den er bare lækker, jeg er tosset med chokoladekage og det her er nok den bedste jeg nogensinde har smagt! :D .. - 2009-02-12 15:55:01 det er helt klart den bedste chokoladekage, jeg nogensinde har smagt! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne