Rødbede tzatziki
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør og smag yoghurten til med knust hvidløg og salt.
Rødbederne skrælles og rives groft. Vendes i yoghurten. Pyntes med frisk mynte eller dild. |
|
Opskriften er vist 19136 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Eva Dyrskjøt - 2022-08-21 18:33:07 Fantastisk lækker - kan bestemt anbefales andreas - 2012-08-15 16:58:10 Hvis det smager lidt af "jord" så bland lidt kokusmel i anonym - 2011-01-21 21:31:22 de skal ikke koges. sonja - 2008-12-12 14:59:56 hvor længe skal rødbederne koges ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne