Choko-rolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret og ægget piskes luftigt og de tørre ingredienser vendes i.
Dejen fordeles på en bageplade med bagepapir.
Dejen skal have ca. 13 min 200 grader. (forvarmet ovn)
Når dejen er færdig vendes den om på et bagepapir hvor der er drysset sukker (evt. kokos) på. På bagsiden skal der duppes lidt vand på. Lad det køle af, og riv så bagepapiret stille og roligt af. Smuldrer smørret i en skål og put de tørre ingredienser i. Rør godt Cremen fordeles ud over dejen. Og dejen rulles. Tips: En superlækker kage, kan serveres ved alle lejligheder. |
|
Opskriften er vist 13714 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2018-02-26 09:55:17 afprøvet i madkundskab - dejen er meget tør, de prøvede med flere æggeblommer, men den blev bare aldrig sådan rigtig god. eleverne puttede mere æg i, for at gøre den flydende. men slut resultatet virkede heller ikke. Annette R. - 2013-03-27 13:16:09 hejsa jeg har skift kakao ude med Daim som jeg har hakket i fin stykker og og lavet et forsøg med Lakrids pulver i en os :-) anonym - 2012-09-06 14:16:21 hej god kage, hvis man ikke skal slanke sig(: eller hvad synes I??? :D - 2011-10-27 13:23:44 Skal der ikke vand i dejen?:D Lisæ - 2009-09-22 19:03:43 Husk 3 æggeblommer, ellers bliver den en smule vanskelig at rulle ud :) opskriften - 2008-11-15 17:53:06 EN FEGL ER OPSTÅET. DER SKAL FLERE ÆGGEBLOMMER I. PUT CA. 3 I UNDSKYLDER FEJLEN |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne