Rødvinsdampet rokkevinge

Rødvinsdampet rokkevinge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Rødvinsdampet rokkevinge, billede 4 Rødvinsdampet rokkevinge, billede 1 Rødvinsdampet rokkevinge, billede 2 Rødvinsdampet rokkevinge, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rokkevinge, flået
 smør
2 dl.Rødvin
1 dl.fiskebouillon
 salt
250 g.Skalotteløg
250 g.Champignon
 
 Sovs:
50 g.smør
 
 Smørbolle:
10 g.smør
1 spsk.Hvedemel
 
 Pynt
2 pt.dild
 
Opskrift:
Skalotteløgene pilles, de hele små champignoner renses Skalotteløg lægges i kogende vand og blanchere ca. 2 minutter og hældes i en sigte.

Rokkevingen skæres i portionsstykker og lægges i en pande smurt med lidt smør, løg og champignon fordeles også i panden og der krydres med salt, rødvin og fiskebouillon hældes ved og panden bringes i kog, og fisken damper ca. 10 minutter til fisken er færdig Rokkevinge, løg og champignon løftes op, og holdes varm.

Sovs:
Rødvinen koger ind til 2/3, og jævnes med en smørbolle. Monteres (piskes op) med koldt smør Smag til med salt og peber Løg og champignon lægges tilbage i saucen.

Serveres med løse ris og masser af groftskåret dild





karakterer:
Opskriften er vist 3240 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu