Rødvinsdampet rokkevinge
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skalotteløgene pilles, de hele små champignoner renses
Skalotteløg lægges i kogende vand og blanchere ca. 2 minutter og hældes i en sigte.
Rokkevingen skæres i portionsstykker og lægges i en pande smurt med lidt smør, løg og champignon fordeles også i panden og der krydres med salt, rødvin og fiskebouillon hældes ved og panden bringes i kog, og fisken damper ca. 10 minutter til fisken er færdig Rokkevinge, løg og champignon løftes op, og holdes varm. Sovs: Rødvinen koger ind til 2/3, og jævnes med en smørbolle. Monteres (piskes op) med koldt smør Smag til med salt og peber Løg og champignon lægges tilbage i saucen. Serveres med løse ris og masser af groftskåret dild |
|
Opskriften er vist 3240 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne