Wennebergs Sacher Torten
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Sebel4653 Indsendt : Red : |
|
|
Æggemassen:
Pisk hviderne og sukker stive. Dej: Smør sukker rasp røres sammen tilsæt den smeltet chokolade og æggeblommerne forstigtigt., det røres til en jævn masse. PAS PÅ chokoladen ikke er for varm. Æggehviderne vendes forsitgigt i og vendes til en jævn masse. 300 G dej kommes i en smurt rund form (ca 16 cm dia.) Der gemmes en pæn rest til pynt. Bages 40 min i ovnen og køles helt af, den skal falde sammen og sætte sig. Resten af dejen kommes nu oven på bunden, drys med kakao og den kan evt. pyntes med bær. Tips: Den er rigtig god til vanilie is. HUSK det skal være past. blommer og hvider, da halvdelen af kagen er "rå". Den smager himmelsk. VELBEKOMMEN |
|
Opskriften er vist 4160 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kimmi - 2009-06-11 16:18:33 Det er bare en lækker kage. Den smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne