Skærising med kammuslinger i fennikelsauce
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Parmaskinken lægges på en bageplade bekældt med bagepapir, der lægges bagepapir over og en ny bagepladelægges over, det sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.
Fisken og kammuslingerne ordnes, fisken skæres i passende stykker. Fennikelen skæres i små tern, som svitses let i olivenolie på en pande, tilsæt derefter noilly prat som reduceres til det halve ved svag varme. Fløden og citron tilsættes sammen med fisken som krydres med salt og peber. Lad det simre ved svag varme ca. 3 minutter, vend fisken og lad det simre ca. 3 minutter på den anden side. Imens steges kammuslingerne ca. 1½ minut i lidt olivenolie på hver side. |
|
Opskriften er vist 15048 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne