Cajun Kalvehaler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalvehalerne i mindre stykker og snit grøntsagerne.
Varm olie og smør i en gryde og brun halerne. Tilsæt grøntsagerne, lidt salt, peber og bouillon. Lad det simre under låg i 2-2½ time, til kødet er mørt. Tag kødet fra, sigt lagen og pil kødet i mindre stykker. Saucen: Kog fonden fra kødet, vand og øl sammen med gumbokrydderiet. Pisk tomatpuré i. Lad det koge sammen og derefter trække i fem minutter. Pil rejerne og gem skallerne. Stød hovederne og skallerne i en morter eller blend med lidt af fonden. Kog det hele sammen og si det gennem en sigte. Sauter i en ny gryde hakket hvidløg og løg i lidt smør. Tilsæt allehånde, cayenne, paprika og basilikum. Rør godt rundt og tilsæt ris, som svitses klare, hvorefter lagen hældes ved. Lad risen simre i ca 5 minutter. Rør af og til i gryden, så det ikke brænder på. Tilsæt Tiger og Oyster Sauce. Til sidste vendes det hele sammen med kødet, de pillede rejer og krabbekødet, og serveres rygende varmt på en bund af frisk basilikum. |
|
Opskriften er vist 18023 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne