Risengrød til 100 pers.
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : stinus b Indsendt : Red : |
|
|
Varm vandet, tilsæt ris, kog lidt.
Tilsæt mælk, kog op, pak ind i dyner eller soveposer. opvarm evt. inden den stilles på bordet. |
|
Opskriften er vist 11986 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2009-11-18 21:47:15 Hvor finder man en gryde på min. 70 liter og en dyne der er så stor. jeg vil nødig løfte den ned.. emil - 2008-12-08 12:05:59 hvorfor lave så meget af det? :O |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne