Risengrød fra gamle dage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Tilberedningstid : 150 minutter Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : cjp Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken og risene bringes i kog under omrørning. Grøden pakkes godt ind i 2 dyne. Grøden skal stå i 2 timer før den tages frem igen på kogepladen. Grøden smages til med salt.
Tips: Til risengrøden spiser man kanelsukker og med smørklat. samt Juleøl. |
|
Opskriften er vist 24166 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Vibe - 2010-12-22 09:42:23 Grødris kan købes i de fleste supermarkeder - fx Føtex eller netto - og står sammen med de andre ristyper den bløde mand - 2010-11-30 14:56:49 abduhllah. Prøv i den lokale slagter, ellers har ismejeriet helt sikkert... abdullah - 2010-11-22 17:56:22 Hvor køber man grødris |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne