Risengrød fra gamle dage

Risengrød fra gamle dage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkTilberedningstid : 150 minutter

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : cjp

Indsendt :      Red :
Risengrød fra gamle dage, billede 4 Risengrød fra gamle dage, billede 1 Risengrød fra gamle dage, billede 2 Risengrød fra gamle dage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
15 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Mælken og risene bringes i kog under omrørning. Grøden pakkes godt ind i 2 dyne. Grøden skal stå i 2 timer før den tages frem igen på kogepladen. Grøden smages til med salt.

Tips:

Til risengrøden spiser man kanelsukker og med smørklat. samt Juleøl.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød under dynen

karakterer:
Opskriften er vist 24165 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8499 (2023 kcal)
KJ pr. Pers. 2124 (505 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 472 KJ (112 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 17.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-22 09:42:23
Grødris kan købes i de fleste supermarkeder - fx Føtex eller netto - og står sammen med de andre ristyper

  -   2010-11-30 14:56:49
abduhllah. Prøv i den lokale slagter, ellers har ismejeriet helt sikkert...

  -   2010-11-22 17:56:22
Hvor køber man grødris