Koteletter i fad a'la Grethe
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : Rumlepotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fadkoteletter vendes i mel, salt og peber og brunes på en stegepande.
Koteletterne ligges i et bradepande/ovnfast fad og panden koges af i vandet. Afkoget hældes ved koteletterne. Læg en ring peberfrugt på hver kotelet (skift evt. mellem flere farver), inde i pebereringen lægges små stykker mandarin. Bradepanden/fadet dækkes med staniol, og sættes i ovnen ved 160 grader i 1,5 time (kan nemt stå i 2 timer). Serveres med valgfri sauce (evt. fra skyen i fadet), løse ris og salat. Tips: Jeg har haft stor hit med at tilføje små ristede champignon eller hvidløgs fed sammen med mandarin stykkerne. Prøv jer evt. lidt frem. |
|
Opskriften er vist 26415 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne