Kantarel sovs

Kantarel sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kantarel sovs, billede 4 Kantarel sovs, billede 1 Kantarel sovs, billede 2 Kantarel sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.kantareller
50 g.smør
2.5 dl.portvin rød
5 dl.piskefløde
1 bouillonterning okse
 salt
 peber
 
 Smørbolle:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Smørret smeltes og de rensede kantareller sauteres heri et par minututter.

Portvin tilsættes og koges op.

Piskefløde og bouillonterning tilsættes og koger nogle minutter.

Rør en smørbolle ag tilsæt lidt efter lidt tilæ en passende konsistens.

Smag til med salt og peber.

Løft ca. halvdelen af kantarellerne op og blend resten, evt. med en stavblender.
Læg de hele kantareller tilbage i saucen og server.





karakterer:
Opskriften er vist 96886 gange,
og udskrevet 1190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu