Fedtebrød diabetes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sukkerfrikager.dk Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele i en skål og ælt det godt sammen.
Dejen skal være fast. Hvis den er for tynd, hælder du bare lidt mere hvedemel i. Rul dejen ud i aflange plader (ca. 5 cm bred og 4-5 mm tyk). Skær småkagerne ud på tværs af det aflange stykke. Da dejen kan være svær at arbejde med, kan det være nemmest at skære småkagerne ud på bordet og flytte dem over med en tynd paletkniv. Husk at bruge bagepapir. Bag de sukkerfri småkager i ovnen, indtil de er lysebrune. 200 grader i 10 minutter. Tips: Vil du gøre lidt ud af din glasur, kan du evt. putte lidt kakao i. Smør det godt ud over småkagerne og drys lidt hakkede mandler ud over. Du kan naturligvis også bruge frugtfarve i glasuren. Tips: Der bliver omkring 40 stk. hvis du ikke laver dem voldsomt store. Vi lavede dem til en børnefødselsdag, hvor 2 mindre børn havde sukkersyge og aldrig rigtigt fået småkager. I stedet for en lang stribe glasur lavede vi 3 cirkler, med en rød, en gul og en grøn glasur. De kom naturligvis til at hedde "blinklys" :-) |
|
Opskriften er vist 9685 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne