Kardemommemus
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Comor Indsendt : |
|
|
Det bløde smør røres sammen med sukkeret.
Æggene piskes sammen og dryppes i. De smuttede og fint hakkede mandler tilsættes sammen med mel, bagepulver og kardemomme, det hele rørs godt sammen og stilles koldt til dejen er fast (lille ½time) Dejen trilles i fingertykke stænger, der snittes i små stykker. Stykkerne trilles til kugler som sættes på en beklædt plade, de pyntes med 2 mandel flager i hver mus. Musene bages ca.12 min. ved 225 grader. Tips: Mandlerne i dejen kan evt. blendes, hvis man ikke vil tykke på stykkerne, tilsæt da 15-20 gram flere mandler. |
|
Opskriften er vist 6237 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2016-12-17 11:22:21 De er bare så lækre, jeg kommer nok til at lave en portion til ellers har jeg ikke nok til jul. Tak for opskriften Comor :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne