Kyllingebryst fyldt med spinat og Ricotta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Panchetta eller anden bacon lægges på en bageplade beklædt med bagepapir, et stykke bagepapir lægges over og en bageplade lægges over så baconen ligger i pres.
Sættes i ovnen ved 80 grader C. alm. ovn i ca. 2 timer, til baconen er tør og sprød.
Ricotta og spinat røres med æggeblommer og krydres med salt og peber. Med en skarp kniv skæres en lomme i kyllingefiletterne. Kyllingefiletterne fyldes med spinatfyldet og lægges i et smurt ildfast fad. Pensles med olie og krydres med salt og peber. Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn omkring 10 minutter. Svits hvidløg i lidt varm olie, indtil de er klare. Gulerødder, appelsinsaft, salt og peber tilsættes og det dampes mørt. Chorizo sauce: Svits løg i olie, indtil det er glasagtig. Tilsæt hvidløg og to minutter, tilsæt chorizo pølse og svits endnu to minutter, Tilsæt så tomatpure, kyllingebouillon og tilføje Creme fraiche. simrer ved lav varme mindst fem minutter. Passere gennem en sigte og smag til. Mynte ærtepure: Løg og hvidløg svitses i to minutter. Tilsæt vin og reducere til det halve. Tilsæt fløden og koges et par minutter med ærter og mynte, blendes. Kyllingebrystet skæres i skiver og anrettes oven på ærtemosen, læg gulerødder og chorizo sauce omkring og pynt med de tørrede bacon og fintklippet purløg. |
|
Opskriften er vist 32548 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-11-22 19:30:45 Opskriften er en del af en 4 retters menu til 90 års fødselsdagen fra tv. Per - 2008-11-06 23:29:41 I mangel af riccota kan bruges hytteost |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne