Speciel chokolade-kage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Nanna Friis Indsendt : Red : |
|
|
Tag smøret frem, og lad det stå og blive blødt. Knæk chokoladen i små stykker, og smelt den over vandbad ved svag varme. Mens chokoladen holdes varm, tilsættes smør og 80 G af sukkeret. Bland det godt, til chokoladen har en jævn konsistens. Tilsæt Æggeblommerne én ad gangen.
pisk æggehvider til en luftig masse, og pisk derefter resten af sukkeret i. Hæld æggehvidemassen sammen med chokolademassen, og pisk det FORSIGTIGT sammen med et piskeris, så det får konsitens som en mousse. Smør 2 springforme, 14 cm i diameter og 5 cm høje, med det bløde smør, og strø sukker på den med let hånd. fordel 3/4 af moussen i formene. læg film over resten af moussen, og stil den i køleskabet til senere brug. Varm ovnen op til 170 Grader, og bag kagerne 40 minutter. Først hæver kagen, og mod slutningen af bagetiden falder de lidt sammen. når kagerne tages ud af ovnen, vil de falde mere sammen og danne et lille hulrum i midten. Det er fordi der ikke er mel i, og derfor helt normalt. tag kagerne ud af formene og lad dem afkøle. lægresten af moussen på midten af kagen lige før serveringen. bland sukker og kakao sammen, og drys det over kagen. Tips: det er virkelig en lækker kage. men meget vammel i det. så et lille stykke er nok. men den smager super godt. |
|
Opskriften er vist 5970 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne