Figarolagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Birgitte Skovgaard Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser æltes sammen.
Dejen trykkes ud i 2 lagkageforme. Bages v. 200 til de er lysebrune. Når bundene er afkølede lægges de sammen med marmeladen og trækker til næste dag. Lagkagen pyntes med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 7305 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne