Millionbøf med brunede kartofler og rødbeder
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løget groft. Smelt fedtstoffet eller varm olien i en gryde, og brun løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød, og vend det godt til har fået farve.
Drys mel over kødet og rør det godt ind. Kom bouillon, salt og peber ved og lad retten snurre ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 20 minutter. Farv med et par dråber kulør og smag til med salt og peber. Serveres med kogte og brunede kartofler og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 128792 gange,
og udskrevet 8432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (58 stemmer) |
|
Kommentarer erik - 2020-08-16 14:26:01 super grundopskrift er til top karakter som den er men kan tilpasses efter ønske. Morten - 2016-02-12 18:40:43 Og pift så lige millionbøffen op med 2 tsk sukker så sidder den lige i skavet :-) Kjeld - 2016-01-19 17:21:34 Det er ligesom vore mor lavede det Noise - 2012-04-25 18:07:15 Smager helt fantastisk og er så nem at lave. Også det enkle i den at det er uden alt for meget forskelligt krydderi gør denne ret dejlig. Man får virkelig smagen af kød og løg frem på dennne måde. Mums. - 2011-04-09 17:22:24 smager også godt med pasta eller ris pasta og ris - 2011-04-04 14:48:34 smager også vildt godt med pasta eller ris Jannik - 2011-04-04 14:48:13 smager alt for naaaizzeeee !! den du ikke kender - 2011-01-15 19:27:59 smager meget godt du kan lige lidt timian på så bliver den meget bedre Paw Hansen - 2010-09-21 17:00:25 Super hurtig og nem ret.. Der bare smager fantastisk.. Meget simpel, men kanon... Mia - 2010-09-12 20:06:09 Kan man bruge løgpulver hvis ikke regner at bide i løg :D Mundilfare - 2009-11-03 16:17:43 Det smager bare rigtigt godt. Jeg lavede det af hakket oksekød 12% og anvendte kun 150 gram løg, fordi jeg synes at 1 til 1 af kød og løg, giver alt for kraftig løgsmag. snuff - 2009-10-02 17:18:20 kanon nem og smager super godt Tine B - 2009-05-08 14:01:10 det er endnu det lækkreste jeg har smagt ind til videre,.,, <3 hahha det er det bedste jeg ved,.,,, :) Lisbeth - 2009-01-01 17:23:04 Jeg er SÅ glad for at næringsindholdet er opgivet. Tak for det, - det gælder selvfølgelig alle opskrifter. anonym - 2008-12-16 01:23:52 Det er slet slet ikke nødvendigt med så meget fedtstof. Kødet i sig selv afgiver en del fedt og løgene kan sagtens brunes i starten med en smule rapsolie eller oliemargarine. Laver selv denne "gammeldags" opskrift på millionbøf ofte og helst med kartoffelmos til....mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne