Kalvesteak med sauce af soltørrede tranebær
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skæres i tern og steges ved svag varme i ca. 15 min. eller til de er sprøde og møre. Krydres med salt og peber. Steakene steges af på begge sider ca. 3-4 min. Krydres. Tages af panden. Bøfferne holdes lune. I samme pande kommes bouillon, tranebær og fløde. Koges op og jævnes. Smages til med salt og peber. Server med kogt broccoli.
|
|
Opskriften er vist 19687 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer nete - 2007-01-19 13:59:14 isæt saucen er et sikkert hit hos mænd |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne