Kalvesteak med sauce af soltørrede tranebær

Kalvesteak med sauce af soltørrede tranebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kalvesteak á 200 g
 salt
 peber
 olie til stegning
30 g.soltørrede tranebær
2 dl.kalvebouillon
1 dl.piskefløde
 maizena til jævning
250 g.broccoli i buketter
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne skæres i tern og steges ved svag varme i ca. 15 min. eller til de er sprøde og møre. Krydres med salt og peber. Steakene steges af på begge sider ca. 3-4 min. Krydres. Tages af panden. Bøfferne holdes lune. I samme pande kommes bouillon, tranebær og fløde. Koges op og jævnes. Smages til med salt og peber. Server med kogt broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 19598 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-19 13:59:14
isæt saucen er et sikkert hit hos mænd