Krydrede Karbonader 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : SanneS23 Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne:
Raspen blandes med det hakkede kød, og samles til en fars med de øvrige ingredienser, på nær bacon, tomat og ost. Farsen formes til 5-6 karbonader, der lægges i et ovnfast fad. Baconskiverne lægges på karbonaderne så de dækker den øverste del, og der lægges en skive ost på hver, og retten sættes i en 225 graders varm ovn i 15-20 min. Sauce: Fløde, soyasauce, salvie og tomatpuré røres sammen og hældes over karbonaderne når der er 5 min tilbage af stegetiden. Til sidst lægges der en skive tomat, på hver af de færdigstegte karbonader, og de er klar til servering. Kan serveres med bagte kartofler salat og flutes. Tips: Man kan evt. lave dobbelt portion af saucen, hvis dette ønskes. |
|
Opskriften er vist 15209 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne