Æble/timiangelè
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Stella Indsendt : Red : |
|
|
Æbler skæres i kvarte og koges sammen med vand og timian under låg 20 min.
Lad saften dryppe af. Mål den færdige saft giv den et opkog og drys sukker i under omrøring. Kog 15 - 20 min. til den skifter farve og falder i seje dråber fra en ske. Tilsæt evt. blancherede timianblade og held på skoldede glas. Luk glassene når gelèen er helt afkølet. Tips: Kan evt. laves med Melatin til gelè iflg. opskrift på posen. |
|
Opskriften er vist 5134 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Toria - 2013-08-23 14:20:19 Lyder meget lækkert. Hvad kan man evt. spise den til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne